Blogi

 • Sydämen availua
  Katselin Kerttu-koiraani, kun se nukkui vieressäni sängyssä. Olin hakenut sille oman tyynyn, koska oma tyynyni kävi ahtaaksi jotta siinä olisi voinut levätä sekä koiran pää että omani. Kahnutin hellästi sen pehmeitä korvantaustoja ja Kerttu röyhtäisi..
  Lue lisää
 • Kaipuu luontoon
  Se on ollut sisälläni koko ajan. Kaipuu maalle. Ei sitä loppujen lopuksi voi paeta, maalaistyttöä omassa sisimmässä. Eikä tarkoitus ollutkaan paeta. Uuvuttavien, remonttien täyttämien vuosien jälkeen, kun otin hoidettavakseni liikaa hevosia keskenerä..
  Lue lisää
 • Cumminssin murinaa
  Cummins on nyt Jyrissyt elämässäni kohta 3 kuukautta ja ajattelin tehdä tälläisen parisuhdepäivityksen teidän iloksenne. Kiitos kysymästä, kuherruskuukautemme on sujunut oikein mallikkaasti! Yhä edelleen joka ikinen aamu, kun kipitän portaat ..
  Lue lisää
 • Matkalla naiseuteen
  Tämä postaus sisältää kuvia, jotka ihastuttavat joitain, ja toisia taas ärsyttävät suunnattomasti. Julkaisin jo osan sosiaalisessa mediassa, mikä ei kylläkään alun perin ollut tarkoitukseni kun tähän projektiin lähdin. Tarkoitus oli ottaa vain ja ain..
  Lue lisää
 • Onko tämä edes totta?
  Istun autossa, kädet hellästi ratissa. Hengittelen syvään ja kurkkua kuristaa omituinen tunne. Joudun nieleskelemään karkoittaakseni kyyneleet, jotka sitkeästi pyrkivät silmäkulmiin. Silitän ratin keskiössä olevaa logoa. Pässinpäätä. Alkaa vähän ..
  Lue lisää
 • Mersun ratin verhoilu
  Tulipa eräänä kauniina päivänä tilaisuus opetella ratin verhoilu. En ollut sellaista aiemmin tehnyt, ja mielikuva siitä hommasta olikin että sitä tekevät harvat ja valitut, pyhän kalevalaisen kasteen saaneet rattiverhoilijat joilla on ihan oma salase..
  Lue lisää
 • Hei tattista viime vuodesta ja tämän hetken tunnelmia
  Joka ikinen vuosi sen päätyttyä on tullut seliteltyä sitä New Year New Me- bullshittiä mutta tekisiköhän sitä tänä vuonna poikkeuksen. Täällä kirjotteleepi se ihan sama omituinen mimmi kun aina ennenkin eikä tarkoitus olekkaan muuttua mihinkään suunt..
  Lue lisää
 • Mikä niissä Dodge Rameissa sitten viehättää?
  Jostain kumman syystä nuo pickupit ovat vieneet mun sydämeni ihan kokonaan. Autokuume on vain kasvamalla kasvanut päivä päivältä ja yksi selatuimmista sivuista älyluurissa onkin nettiauto. Katselen ja haaveilen päivittäin siitä omasta Ramista. Mikä l..
  Lue lisää
 • Arkista elämää ja onnea.
  Rakastan aamuja nykyään. En osaa selittää sitä tunnetta. Herään kaikessa rauhassa, Kerttu nukkuu jaloissani. Kun se kuulee että haukottelen, se ryömii kylkeen kiinni ja häntä paukuttaa seinään pampampampam. Saatamme joskus puolikin tuntia köllötel..
  Lue lisää
 • Countrytytön elämää
  Muisteltiin tänään isosiskoni kanssa lapsuutta ja aikaa, jolloin ensimmäiset merkit näkyivät siitä että kaikenlainen country-touhu on meidän juttu. Oma ensimmäinen häivähdykseni oli, kun vaatimalla vaadin lapsena pienelle shetlanninponilleni lännensa..
  Lue lisää
 • Etsitään imagoautoa! Olisko sulla tarjota?
  Niin kiva kun tuo rellun pippana autona onkin, niin kyllä se cowgirlin luonnon päälle ottaa ajella tuommosella mopoautolla. Koska olen kantrityttö vimosen päälle niin me haluttaisiin Kerttu-koiran kanssa kunnon lava-auto jota voidaan ajella countryro..
  Lue lisää
 • Vuonna 2014 toteutettu Chevy-projekti
  Isoin tähän astisista projekteistani oli tämä vuonna 2014 toteutettu chevy-van projekti, jossa lähdimme siitä yksinkertaisesta lupsakkaan rennosta asetelmasta että KOKO homma uusiksi. Saimme melko vapaat kädet tämän tekemiseen, auton omistaja luot..
  Lue lisää
 • Muutoksen tuulia!
  Näinhän se elämä meitä ihmisraukkoja viskoo, ympäri ämpäri sinne tänne. Tänään ei voi tietää, mistä huomenna itsensä löytää! Yhtäkkiä verhoilija huomasi löytäneensä itsensä Hattulasta. Juodessani aamukahvia asuntoni keittiössä, katsoin ikkunasta a..
  Lue lisää

Kuvagalleria

Slideshow (100%xpx)